Att göra skillnad på ett hållbart sätt

Vi försöker vara engagerade i varenda en av alla i och omkring vårt Sigma-lag. Eftersom vi är en bred och varierad mix av människor med olika bakgrunder, från jordens alla hörn, är vi också väldigt engagerade i världen runt om oss. Som företag känner vi att vi har ett ansvar för, inte bara dem som jobbar med oss, utan även dem vi jobbar för. Vi tror också på att vara aktiva i att skapa en bättre morgondag för samhället och människor både när och fjärran.

Vi har valt att satsa på att vara med och stötta i några utvalda projekt där vi känner att vi kan göra skillnad – på riktigt. Våra engagemang och åtagande är långvariga och gör stor skillnad för en stor mängd människor.
Vi är också involverade i sociala projekt som vid en första anblick kan synas små och obetydliga men mer än ofta betyder väldigt mycket. Och ibland är det den lilla men frekventa insatsen som göra den största skillnaden.

STAR FOR LIFE

Star for Life är ett unikt stödprogram som skapats för att motverka spridningen av HIV och AIDS bland unga i södra Afrika. Målsättningen är att inspirera skolbarn att tro på sin egen framtid och sina drömmar, och stödja dem i deras fortsatta strävan att leva ett liv fritt från AIDS. Star for Life startades 2005 och omfattar idag mer än 100 000 ungdomar och deras familjer i Sydafrika och Namibia.

EXPECT A BETTER TOMORROW – STIFTELSEN

Det finns temadagar för det mesta och nu även för en bättre morgondag. Vi bestämde oss nämligen 2017 för att göra nyårsafton till ”Internationella Expect a better tomorrow-dagen” (Expect a better tomorrow). Det är dagen då vi presenterar ett initiativ som ska belysa en orättvisa, en obalans eller sprida kunskap om en viktig fråga. Och på så sätt skapa en bättre morgondag för någon eller något.

Första året samlade Segerpotten in pengar till vinnaren av Damallsvenskan. Året därpå berättade Funkisfonden om den positiva effekten som idrott har för alla med intellektuell funktionsnedsättning. Haveriet spred havsmedvetenheten och rekryterade unga havsambassadörer. Femmegineering vill få fler kvinnor till ingenjörs- och teknikutbildningar.

Läs merkeyboard_arrow_down Läs mindrekeyboard_arrow_up
close

Hej!

Vi är Sigma Embedded Engineering. Idag kommer våra ingenjörer leverera lösningar som gör morgondagen bättre för alla.

Är du en av dom?

Jag heter Isak Monrad-Aas och är din kontaktperson när det gäller CLUE by Sigma.

Jag heter Jens Wetterlin och är din kontaktperson när det gäller Partnernätverket.

Jag heter Nina Larsson och är din kontaktperson när det gäller

Jag heter Monica Imberg och är din kontaktperson när det gäller Autonoma fordon och Konnektivitet.

Jag heter Kimon Sfiris och är din kontaktperson när det gäller CI/CD – DevOps och Elektrisk drivlina.

Jag heter Jonas Vikentorp och är din kontaktperson när det gäller Autonoma fordon och Elektrisk drivlina.

Jag heter Daniel Tengvall och är din kontaktperson när det gäller CI/CD – DevOps och Konnektivitet.

Jag heter Richard Kahl och är din kontaktperson när det gäller Produktutveckling.

Jag heter Pontus Kastrup och är din kontaktperson när det gäller

för att hitta din kontaktperson